Madrac Dalia Plus

Madrac Dalia Plus
- 10 %
Proizvođač: MojSan®

Cijena: 1.677,00 kn

Nova cijena: 1.509,30 kn
 Dodaj u košaricu
Tvrđa ili mekša podloga, Vaš je izbor
Još jedan u nizu madraca sa naglaskom na udobnost. Madrac Dalia Plus ima jezgru formiranu od ojačanih džepičastih opruga u kombinaciji sa memory pjenom sa jedne i PU pjene pojačane tvrdoće sa druge strane. Sa mogućnošću okretanja jezgre na odgovarajuću stranu spavanja ovaj prilagodljivi madrac sa izuzetno kvalitetnom navlakom na bazi Q-Dry&Soft tretmana, će biti omiljeno mjesto za odmor. Ukupne je visine cca 23 cm.
 
Madrac Dalia Plus je predviđen za osobe težine preko 100 kg, do 130 kg tjelesne težine. Za one do 100 kg preporučujemo madrac Dalia.
Preporučeno za osobe do 130kg
Navlaka periva na 30 °C
Navlaka u izvedbi ljeto-zima
Dvostrani madrac
Patent zatvarač
Antialergijsko platno
Memory pjena

Džepičasta opružna jezgra
Opruge u džepićima su savršeniji oblik opruga u odnosu na bonnell klasično jezgro te su za razliku od njega sve nezavisne. Svaka je posebno upakovana, međusobno svaka ušivena za drugu i tačkasto odgovara na pritisak. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. Tako se postiže izuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela tokom ležanja. S obzirom na to da se zdrav čovjek tokom noći okrene i do 60 puta, pravovremeno reagiranje džepića na svaki pokret tijela je od velike važnosti za kvalitetan san. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj usljed težine tijela. U jednom kvadratu madrac Dalia Plus ima 255 džepića. Kod džepičastog jezgra postoje dvije varijante tvrdoće, NORMAL za težinu do 100 kg sa debljinom žičanih opruga 1,8 mm, što je slučaj kod Dalia madraca, te varijante HARD, 2,0 mm debljine žice, za težinu preko 100 kg ili za one koji preferiraju tvrđu varijantu podloge što ugrađujemo u madrac Dalia Plus.
 
Dva nivoa udobnosti i pojačana tvrdoća sa jedne strane madraca
Ojačano džepičasto jezgro madraca Dalia Plus, debljine 2,0 mm, je obloženo PU pjenom pojačane tvrdoće za one kojima takva podloga odgovara, sa jedne, i memory pjenom sa druge strane čija je svrha stvaranje dodatne udobnosti za zahtjevne spavače koji traže mekanu podlogu za spavanje.
 
Memory pjena za dodatnu udobnost
Memory pjene drže Vaše tijelo u pravilnom položaju oslobađajući ga od pritiska i rezultirajući poboljšanju cirkulacije. Kada ležimo na podlozi od memory pjene, zrak se pomiče kroz susjedne ćelije toliko koliko je potrebno da pjena poprimi obrise kontura tijela i prilagodi mu se na njemu jedinstven način, istovremeno mu osiguravajući potrebnu potporu bez nepotrebnog pritiska. Memory pjene su postale posebno popularne u posljednjih nekoliko godina, zbog karakteristike da se prilagođavaju Vašem jedinstvenom tijelu. Memory pruža zadivljujući osjećaj bez suvišnog pritiska, dokazano poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, osigurava senzacionalan osjećaj bestežinskog stanja, te osigurava spokojan san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja. Izravna i najočitija posljedica prevelikog pritiska je prekomjerno okretanje u snu. Okrećemo se i pokušavamo naći što bolji položaj tijela. Ležeći na memory podlozi nema povratnih sila jer u ćelijama nema zadržanog zraka koji bi vršio pritisak i uzrokovao neudobnosti. Izravna posljedica korištenja memory pjene je smanjenje okretanja za čak 80 % što rezultira opuštajućim snom.
 
Visokokvalitetna navlaka u izvedbi ljeto - zima
Kao dodatna vrijednost ovog madraca ističe se navlaka sa ljeto-zima stranom. Ljetna strana je Q-Dry&Soft pletenina proštepana 250 gr slojem PES vate, a zimska strana je kombinacija iste pletenine sa slojem čiste 250 gr vune. Navlaka je periva, sa ručkicama za lakše manipuliranje madracem, sa patent zatvaračem zahvaljujući kome je moguće skidanje navlake i održavanje prema uputstvima za održavanje.


Q-Dry&Soft® tretman
Q-Dry&Soft spada u sam vrhunac ponude pletenih platana. Q-Dry&Soft tehnologija je dodala savršenu hidrofilnost i nježan dodir platnu te mu obezbijedila superioran kvalitet i epitet visoke udobnosti za spavanje.
 

    Savršeni dodir: Razvijene karakteristike Q-Dry&Soft navlake za madrace obezbjeđuju superioran i nježan osjećaj.
    Kontrola vlage: Hidrofilnost Q-Dry&Soft navlake za madrace obezbjeđuje kontrolu vlage u madracu. Ova jedinstvena karakteristika omogućava raspršivanje vlage na veće površine tako da se brže i lakše suši.
    Antistatičnost:  Razvijena antistatička karakteristika spriječava imobilnost (krutost) na dodirnim tačkama platna za udobnije okruženje spavanja.
    Antistres: Q-Dry&Soft navlaka odstranjuje statički elektricitet koncentrisan u tijelu da bi nas oslobodila stresa.
    Lako čišćenje: Zaštitni slojevi unutar platna navlake madraca omogućavaju lakše odstranjivanje prljavštine.
    Skliskost: U poređenju sa običnim poliester platnima, Q-Dry&Soft pletenina za madrace je gipkija i nježnija.


    Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima periva na 30°C izrađena od pletenine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
    Navlaka sa patent zatvaračem u izvedbi ljeto zima
    Ojačana džepičasta opružna jezgra omogućava anatomsko podupiranje tijela
    Dvostrani madrac sa dva nivoa tvrdoće
    Tvrda PU pjena za opciju tvrđe podloge spavanja
    Memory pjena za opciju dodatne udobnosti
    Unutrašnja navlaka
    Q-Dry&Soft tehnologija izvedbe pletenine omogućava brže sušenje navlake nego kao kod standardnih madraca
 
 
http://www.mojsan.hr 

Cijena je izražena za dimenziju 80x190/200 cm


Cijena:
- 10 %
Madrac Dalia Plus 120x190/200
Cijena: 2.340,00 kn
Nova cijena: 2.106,00 kn
- 10 %
Madrac Dalia Plus 140x190/200
Cijena: 2.808,00 kn
Nova cijena: 2.527,20 kn
- 10 %
Madrac Dalia Plus 160x190/200
Cijena: 3.195,00 kn
Nova cijena: 2.875,50 kn
- 10 %
Madrac Dalia Plus 180x190/200
Cijena: 3.579,00 kn
Nova cijena: 3.221,10 kn
- 10 %
Madrac Dalia Plus 200x190/200
Cijena: 4.290,00 kn
Nova cijena: 3.861,00 kn
- 10 %
Madrac Dalia Plus 90x190/200
Cijena: 1.794,00 kn
Nova cijena: 1.614,60 kn
Madrac Erato Plus

Madrac Erato Plus

Džepičasta jezgra za idealan položaj. Radi se o kompaktnom madracu sa kvalitetnom antialergijskom i antibakterijskom navlakom zatvorenom sa svih strana. ...
Cijena: 1.180,00 kn
Popust: - 10 %
Nova cijena: 1.062,00 kn
više
Madrac Dalia Plus

Madrac Dalia Plus

Cijena: 1.677,00 kn
Popust: - 10 %
Nova cijena: 1.509,30 kn
više
Madrac Olea

Madrac Olea

Cijena: 2.048,00 kn
Popust: - 10 %
Nova cijena: 1.843,20 kn
više
Kutna garnitura SALVADOR - KALEA namještaj

Kutna garnitura SALVADOR - KALEA namještaj

Cijena: 14.412,00 kn
Popust: - 10 %
Nova cijena: 12.970,80 kn
više
Kutna garnitura OLIVIA - KALEA namještaj

Kutna garnitura OLIVIA - KALEA namještaj

Cijena: 7.015,00 kn
Popust: - 10 %
Nova cijena: 6.313,50 kn
više
Modularna sjedeća garnitura Brisel

Modularna sjedeća garnitura Brisel

Cijena: 8.522,00 kn
Popust: - 15 %
Nova cijena: 7.243,70 kn
više

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se